Vi samarbejder allerede med over 200 klinikker i ti europæiske lande heriblandt Tyskland, Østrig, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Frankrig, Holland, Sverige, Belgien og Italien. Slut dig til vores hurtigt voksende partnernetværk og bliv en eksklusiv partner i dit område nu! 

Bliv vores partner

200+

Annika, Leipzig 

PlusDental har givet mig en helt ny tilgang til livet. Jeg kan endelig grine ubekymret uden at føle mig flov over mine tænder. Jeg har fået mere selvtillid gennem behandlingen med PlusDental. Jeg vil gerne takke hele holdet for den fantastiske behandling og jeg ville seriøst gøre det om igen, hvis det skulle være! 

Behandlingsårsag: Skæve tænder 

DIN KONTAKTPERSON

John Asmussen 
Ekspansions Manager Danmark john.henning.asmussen@plusdental.d

Bliv vores partner

Vi samarbejder allerede med over 200 klinikker i ti europæiske lande heriblandt Tyskland, Østrig, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Frankrig, Holland, Sverige, Belgien og Italien. Slut dig til vores hurtigt voksende partnernetværk og bliv en eksklusiv partner i dit område nu! 

BLIV EN DEL AF PLUSDENTALS PARTNERNETVÆRK!

Bliv vores partner

ET STÆRKT PARTNERSKAB MED PLUSDENTAL

Vi udvider nemt din kliniks portefølje

Vi skaber løbende adgang til nye patientgrupper 

Du vil nyde godt af attraktive aflønningsmodeller 

Vores netværk og erfaring

Vi har mere end 200 partnerklinikker i ti euopæiske lande. Vi har udført over 40.000 vellykkede behandlinger med vores partnere. Fra tidsbestillinger til forsyning af intraorale scannere: Som en førende europæisk digitaliseringspartner for tandlæger og ortodontister, udstyrer vi dig med den bedst tænkelige behandling. 

Økonomiske fordele

Vores attraktive aflønningsmodeller vil hjælpe dig med at skabe ekstra månedlige indtjeninger.

Nye patienter

Vi kan forsyne dig med nye patienter i alderen 20-40 som har brug for tandlægehjælp i dit opland. Du kan oparbejde stærke relationer til dine patienter og udvide samt styrke din patientgruppe.  

VORES PLACERINGER

VORES PATIENTERS OPLEVELSER

BESTIL EN PERSONLIG KONSULTATION NU!

Kvalitetsgaranti

Alle behandlingsplaner skabes af vores erfarne tandteknikere på vores tandlaboratorium i Berlin. Det er også her at de specialfremstillede tandskinner produceres ved hjælp af førende 3D-teknologi og videresendes. Vores tandteknikere og produktionshold garanterer den bedste rådgivning til vores patienter og partnere.

Dr. Ulf Gärtner

Min klinik har haft et samarbejde med PlusDental siden slutningen af 2019 og jeg er mere end tilfreds med samarbejdet indtil videre. Samarbejdet har givet mig muligheden for at kunne udnytte gratis kapaciteter og tiltrække nye patienter til min klinik. Det var super nemt at komme i gang. Det hele blev integreret hurtigt og ukompliceret og partnerledelsesteamet er altid klar til at hjælpe, hvis der spørgsmål. Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde. 

PlusDental Partner i Køln 

DET SIGER VORES EKSPERTER

Dr. med. dent. Lan Huong Timm

Med PlusDental bliver der for din klinik åbnet op for nye patientgrupper og du kan udvide din portefølje med digitale, tandkosmetiske tilbud. Vores behandlingsplaner skabes af vores erfarne tandteknikere og gennemses af vores tandlægehold. Behandlingsforløbets 3D-simulation giver patienten muligheden for at følge de enkle trin i behandlingen helt detaljeret. De over 40.000 tilfredse patienter er allerede en blåstempling af vores kvalitet. 

PlusDentals tandlægeledelse

Svenja Spehr

Jeg elsker virkelig at arbejde med PlusDental fordi det gør min arbejdsdag mere end nuanceret og patienterne er utroligt afslappede ved hver konsultation. Man fornemmer nærmest at folk ser frem til deres konsultation, fordi det er begyndelsen på en positiv ændring i deres liv. Jeg havde ingen erfaring med scanning før jeg startede, men jeg lærte det ekstremt hurtigt med hjælp fra PlusDentals træning. Jeg udfører i øjeblikket behandlingen selv og jeg er virkelig glad for udviklingen indtil videre. 

Tandlægeassistent hos PlusDental i Berlin

Tony, Berlin 

Jeg er så glad for, at der var en løsning på mine overfyldte tænder, og jeg kan nu endelig grine helt uden bekymringer. Nu findes der pludselig mange flere billeder af mig, og det er samtidig både blevet nemmere at spise og at holde tænderne rene. Behandlingen tog kun 16 uger og jeg ville helt klart gøre det igen. 

Behandlingsårsag: Overfyldte tænder 

+ 45 78152021

Databeskyttelse

2021 Sunshine Smile GmbH, Alle rettigheder forbeholdes

AftrykVilkår & Betingelser